> Auto Truck Service Son. Verkoop & Onderhoud.. Bedrijfswagens - ISUZU N-serie
 
 
 


Mitsubishi Fuso specialist en ISUZU dealer


ISUZU N-serie


Krachtig, beresterk, uiterst betrouwbaar, veelzijdig en veilig!
 
Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de ISUZU N-serie, die in Nederland op de markt zijn gebracht. Deze lichte trucks bieden uitstekende mogelijkheden voor het vervoer van lichte vracht in steden en over middenlange afstanden. De serie is ook leverbaar in een smalle cabine en staat bekend om de superieure prestaties en hun grote bedieningsgemak. De krachtige, zuinige dieselmotoren leveren duurzame hoge prestaties en voldoen aan de strenge Europese normen op het gebied van emissie-eisen en geluidshinder.

Een stijf chassis zorgt voor duurzaamheid, terwijl de soepele wielophanging bijdraagt aan een hoog comfortniveau voor de chauffeur en daardoor tevens de lading beveiligt. Ook het onderhoud is gemakkelijk en snel uit te voeren! Bovendien is de N-series geschikt voor een breed scala aan opbouwmogelijkheden.

De aërodynamische en ruime cabine van de N-SERIES maakt in- en uitstappen makkelijker dan ooit en creëert een optimale stuurpositie voor de bestuurder. De grote voorruit, de elektrisch bediende zijruiten en veel extra opbergruimte zorgen voor veel comfort en gebruiksgemak.
De N-series is leverbaar in versies met enkel- en dubbellucht achteras. In combinatie met zijn krachtige 150 pk of 190 pk turbodieselmotor heeft de N-series truck van ISUZU een uitstekend rijkarakter.

De N-serie van ISUZU bestaat uit zes verschillende modellen met tal van opbouwmogelijkheden en is verkrijgbaar in een uitvoering van 3.5 ton (B-rijbewijs) , 5 of 7,5 ton (C-rijbewijs). Ook is er keuze uit een enkele en een dubbele cabine met respectievelijk 3 of maar liefst 7 zitplaatsen (in de 3,5 en 7,5 tons versies). Uiteraard is elke N-series voorzien van een krachtige, turbodiesel motor met intercooler, die voldoet aan de laaste strenge EURO 5 emissienorm!
Radio CD, GPS, Airco, ABS op 3,5 ton en geveerde bestuurdersstoel zijn optioneel leverbaar.5 jaar garantie
Eigenaren van een ISUZU kunnen vertrouwen op uitstekende 'secundaire arbeids-voorwaarden', want ISUZU verleent voor de N-series vijf jaar garantie en ondersteuning. Zo geldt er voor de N-series twee jaar volledige garantie op alle onderdelen, ongeacht het aantal kilometers en bovendien nog eens drie jaar garantie (tot 150.000 km) en ondersteuning voor het shortblok, de aandrijfas, de versnellingsbak en de achterbrug. Klik hier voor de brochure van de N-serie.
Klik hier voor de prijslijst van de N-serie.
Klik hier voor de garantievoorwaarden. 
  

 

 

fuso ats-son.nl

 

 

 

 
 

disclaimer